Úton a Szalézi Családdal

Regisztráció az űrlap kitöltésével.

Kedves Fiatal!
Hivatásodat keresed? A családos élet vonz, vagy a papi, szerzetesi, szerzetesnővéri hivatás? Adj egy hétvégét magadnak és engedd, hogy Jézus melléd szegődjön az úton! Ismerd meg a szalézi családot, ahol családosok és megszentelt életet élők egyaránt jelen vannak. Tedd fel kérdéseidet és lépj egyet előre hivatásod felfedezésében, BÁRMELY ÉLETÁLLAPOTRA is hívjon az Isten!
Szeretettel várjuk a hivatásukat kereső 18 és 35 év közötti fiúkat és lányokat az „Úton a Szalézi Családdal” elnevezésű hétvégére, mellyel egy utat szeretnénk felkínálni, és alkalmat arra, hogy szabadon (!!) gondolkozz el a hivatásodról, imádkozz érte és oszd meg másokkal is gondolataidat, kérdéseidet.
A programból: előadás, egyéni elmélkedés, korcsoportonkénti kiscsoportos beszélgetések, szentségimádás, szentmise, műhely foglalkozások, ugyanakkor a szalézi lelkiségre jellemző vidám hangulatú esti programok sem maradhatnak el, mint a táncház, teaház, társasjátékozás, sportjátékok stb.

Időpont:
2022.október 7-9. Érkezés: pénteken 18.00 – 19.00 között (19 órakor már vacsora van!). Vasárnap ebéddel zárul a program, kb. 14 órától lehet hazautazni.
Helyszín: Don Bosco Szaléziak, Péliföldszentkereszt Szalézi Ifjúsági Ház középső és bal oldalszárny. (Itt tájékozódhatsz a helyszínről, szállásról www.peliföldszentkereszt.hu).
Jelentkezés: a regisztrációs űrlap kitöltésével 2022. szeptember 30- ig.

Részvételi díj: 8.000-15.000 Ft anyagi lehetőséghez mérten.
Amit hozni kell: hálózsák, notesz, toll, tisztálkodási eszközök, időjárásnak megfelelő öltözet.
További információ kérhető:
Kovács Sándor SDB, kovacssandorsdb@gmail.com, +36 20 320 4800

Szeretettel várunk!
Szalézi Család