Őszi Oratbajnokság 2017

Október utolsó pénteki napján (27.-e) délután négy órától megkezdődött a regisztráció és a nevezés a sokak által várva várt Őszi Oratbajnokságra.

Összesen 98-an neveztek a három választható elfoglaltságra, ezek voltak a csocsó, a röplabda és a foci. Az egész bajnokságot a világ békéjéért ajánlottuk fel, megemlékezve azon embertársainkról, akik valamilyen okból üldözést szenvednek.

A megnyitó után a csocsó mérkőzések kezdődtek el. Ezt követte a nagyon izgalmas röplabda-, majd a szintúgy fordulatos meccseket hozó focitorna. Természetesen mindegyik jó hangulatban, barátságos körülmények között telt.

A csapatok sokszor nem kímélték egymást, így a mérkőzések színvonalasak voltak, akár a BL-ben is megállták volna helyüket. Nyilvánvalóan ha jó meccsek vannak, akkor a szurkolók sem maradnak el, ezért egy fergeteges szurkolást tudhat magának a kedves nézőközönség.

 

A bajnokságok végeztével következett a várva várt eredményhirdetés. Versenyszámonként az első három helyezett, éremmel, egy kis édességgel, illetve a játék örömével lett gazdagabb. Persze senki nem távozott üres kézzel, mindenkinek jutott valami kedves kis meglepetés.

Az Oratbajnokság az egyik legnépszerűbb oratóriumi program, amit immár harmadik alkalommal szerveztek meg az animátorok, továbbá a meccsek vezetését is ők vállalták el a mérkőzéseket szakértő zsűrielnök jelenlétében.

Várhatóan télen, januárban lesz megszervezve a Téli Oratbajnokság, amelyre sok szeretettel hívunk, várunk minden mozogni, kikapcsolódni vágyó fiatalt.