Szülői nyilatkozat

Mivel a tábor a 14-18 éves korosztálynak szól és a törvény előtt értük még szüleik vállalnak felelősséget, szükséges a szülőnek vagy a törvényes képviselőnek egy nyilatkozatot kitöltenie, amelyben engedélyezi gyermekének, hogy részt vegyen a programunkon, kijelenti, hogy minden a tábor szervezése szempontjából fontos információt átadott a táborszervezőknek, hozzájárul kép- illetve videókészítéshez a programok során, illetve tudomásul veszi, hogy a gyermeket érő esetleges sérülésekért nem terheli a szervezőket felelősség.

Továbbá egy 2012-ben hozott szabályozás értelmében a gyermek törvényes képviselője a táborozást megelőző négy napon belül kiállított nyilatkozattal igazolja, hogy a táborozásban részt vevő gyermek egészségi állapota megfelelő. A nyilatkozat tartalmazza a gyermek személyes adatait, és azt, hogy a gyermeken nem észlelhető láz, torokfájás, hányás, hasmenés, bőrkiütés, sárgaság, egyéb súlyosabb bőrelváltozás, bőrgennyedés, váladékozó szembetegség, gennyes fül- és orrfolyás, illetve a gyermek tetű- és rühmentes.

Ezeket összefoglalva egy dokumentumban, egy nyilatkozatban foglaltuk össze az egyszerűség kedvéért. Ezt a nyilatkozatot lehet itt letölteni. A kitöltés után, a tábor kezdetekor a tábor szervezőjének át kell adni. A nyilatkozatot a táborozás ideje alatt a tábor helyszínén kell tartani.

Kérjük a szülőket, hogy az alábbi dokumentumot letöltés után töltsék ki, és aláírásukkal ellátva küldjék el gyermekükkel a táborfesztiválra. Amennyiben a 18 éven aluli gyermek nem rendelkezik ezen beleegyező nyilatkozattal, úgy sajnos nem áll módunkban a táborban fogadni őt.

SZÜLŐI NYILATKOZAT LETÖLTÉSE