Budapest - Albertfalva

Oratórium:
Minden hónap 2. péntekén 16 és 18 óra között
Helyszín:
1116 Budapest, Albertfalva utca 9-13.

 

Oratóriumvezetők: Bató Mihály András, Fejes Miklós
Elérhetőségünk: alfanimators (kukac) gmail.com

 

Albertfalván az oratóriumok történetét a szalézi munkatársak kezdték el, majd ezután néhány lelkes, helyi, szalézi körökben is megforduló fiatal vitte azt tovább. 4-5 éve kezdett el újra szerveződni egy kis animátor közösség, amely mostanra egy nagyon jó, tettre kész, aktív csapattá kovácsolódott. Azóta minden hónap 2. péntekén tartjuk mára hagyományossá vált oratóriumunkat az Albertfalvi Don Bosco Iskolában 16 és 18 óra között.

kep1

Az oratóriumot mindig egy-két dal eléneklésével kezdjük, ezután rendszerint egy előadás következik, melyet egy csipetnyi improvizáció még élvezetesebbé tesz.  Arra mindig kellő figyelmet fordítunk, hogy a gyerekek számára ne csak vicces, hanem épületes is legyen. Ezt követően, az előadáshoz kapcsolódóan néhány gondolatot oszt meg egy animátor a gyerekekkel.  Ezután mindenki találhat magának tetsző programot, ugyanis van lehetőség focira, csocsóra, kézműveskedésre, valamint társasjátékokra.

kep2

Bizalommal kijelenthetjük, hogy a gyerekek körében is nagy népszerűségnek örvend, s ők is izgatottan várják a (2.) péntekeket.